Gronell entrepriser

Hovedentreprenør med kunden i centrum
Når du vælger Gronell som hovedentreprenør i dit byggeprojekt, så vælger du et firma med stærke faglige traditioner. Kvalitet og tillid er altid i højsædet, når vi starter et nyt projekt op. Vores mission er at indgå i en engageret dialog med bygherre og samarbejdspartnere, så det færdige arbejde altid lever op til eller overstiger kundens forventninger.

Et spørgsmål om tillid at vælge hovedentreprenør
Hos Gronell ved vi, at det er en tillidssag at varetage et projekt fra tegnebræt til færdigt byggeri. Men det er netop det, vi er gode til. Som hovedentreprenør prioriterer vi den indledende samarbejdsfase højt, således at tilliden bliver grundlagt med en meget nøje afstemning af forventninger. Derefter står vi for hele byggeprocessen som totalentreprenør. Vi gør vores yderste for at leve op til den tillid, det er at varetage rollen som hovedentreprenør i et byggeri, ved at have et stramt fokus på overholdelse af budget og tidsfrister.

Som totalentreprenør garanterer vi høj faglighed
Som totalentreprenør sikrer vi os en høj kvalitet i arbejdet ved at stille store krav til vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi har strenge krav til høj faglighed, uddannelse og godt håndværk. Med Gronell som hovedentreprenør garanterer vi pålidelige, engagerede og tilgængelige medarbejdere. På samme vis er det en selvfølge, at vores medarbejdere og samarbejdspartnere altid har kundens behov i fokus, er tilgængelige og overholder de indgåede aftaler.

Som hovedentreprenør udfører Gronell projekter indenfor:

  • Ungdomsboliger
  • Ejerlejligheder
  • Almennyttigt boligbyggeri
  • Boligbyggeri
  • Entreprenør